Impresszum   |     

1. Et overblik over databeskyttelse

Generelt

I det følgende giver vi et enkelt overblik over hvad der sker med dine personlige oplysninger når du besøger vores website. Begrebet 'personlige oplysninger' dækker alle data som kan bruges til at identificere dig. Nærmere oplysninger angående databeskyttelse kan findes i vores fortrolighedspolitik nedenfor.

Indsamling af data på vores websted

Hvem er ansvarlig for dataindsamling på dette websted?

Data indsamlet på dette websted behandles af webstedets operatør. Operatørens kontaktoplysninger kan læses i den påkrævede juridiske meddelelse på webstedet.

Hvordan indsamler vi dine data?

Visse data indsamles når du oplyser dem til os. Det kan for eksempel være data som du oplyser i en kontaktformular.

Andre data indsamles automatisk af vores it-systemer når du besøger webtedet. Disse data er primært tekniske data såsom data om den browser og det styresystem du anvender, eller tidspunktet for dit besøg på siden. Disse data indsamles automatisk så snart du besøger vores websted.

Hvad bruger vi dine data til?

En del af disse data indsamles for at sikre at websitet fungerer korrekt. Andre data kan anvendes til at analysere hvordan besøgende anvender webstedet.

Hvilke rettigheder har du angående dine data?

Du har altid ret til at anmode om oplysninger angående dine gemte data, kilden til disse data og formålet med deres indsamling uden beregning. Du har også ret til at anmode om at de bliver rettet, blokeret eller slettet. Du kan til enhver tid kontakte os på adressen i den juridiske meddelelse hvis du har yderligere spørgsmål angående fortrolighed og databeskyttelse. Du kan naturligvis også klage til de kompetente tilsynsførende myndigheder.

Analyseredskaber og tredjeparters programmer

Når du besøger vores website, kan der foretages statistiske analyser af din browseadfærd. Det sker forttrinsvis ved hjælp af cookies og analyseværktøj. Analyse af din browseadfærd er normalt anonym. Dvs. at vi ikke kan identificere dig ved hjælp af disse data. Du kan gøre indsigelse mod denne analyse, eller forhindre den ved ikke at benytte visse funktioner. Nærmere oplysninger kan findes i følgende fortrolighedspolitik.

Du kan gøre indsigelse mod denne analyse. Vi informerer dig om hvordan du kan gøre brug af de muligheder du har i denne henseende.

2. Generelle og obligatoriske oplysninger

Databeskyttelse

Operatørerne af dette website tager beskyttelse af dine persondata meget alvorligt. Vi behandler dine persondata fortroligt og i overensstemmelse med lovmæssige databeskyttelsesforordninger og denne fortrolighedspolitik.

Hvis du anvender dette website, indsamles forskellige persondata. Begrebet 'personlige oplysninger' dækker alle data som kan bruges til at identificere dig. Denne fortrolighedspolitik forklarer hvilke data vi indsamler og hvad vi bruger dem til. Den forklarer også hvordan og til hvilket formål de indsamles.

Bemærk at data som overføres via internettet (f.eks. via e-mailkommunikation) kan blive genstand for sikkerhedsbrud. Det er ikke muligt at beskytte dine data fuldstændigt mod at tredjeparter får adgang til dem.

Erklæring angående den ansvarlige for dette website

Den ansvarlige for behandling af data på dette website er:

Josera petfood Beteiligungs-GmbH
Industriegebiet Süd
63924 Kleinheubach
Tyskland

Telefon: +49 (0) 9371 940-0
E-mail: josera@josera.de

Den ansvarlige er den fysiske eller juridiske person som alene eller sammen med andre beslutter årsager og metoder til behandling af persondata (navne, mailadresser osv.).

Tilbagekaldelse af dit samtykke til behandling af dine data

Mange former for databehandling er kun mulige med dit udtrykkelige samtykke. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage med fremadrettet virkning. Det er tilstrækkeligt med en uformel e-mail med anmodning herom. Data behandlet inden vi modtog din anmodning kan stadig behandles.

Ret til at klage til tilsynsmyndigheder

Hvis der er forekommet et brud på databeskyttelseslovgivningen, har den berørte person ret til at klage til de kompetente tilsynsmyndigheder. Den kompetente tilsynsmyndighed i spørgsmål om databeskyttelseslovgivning er den databeskyttelsesansvarlige i den tyske delstat som vores selskab er har hovedkontor i. En liste over databeskyttelsesansvarlige og deres kontaktoplysninger kan findes via følgende link: https://www.bfdi.bund.de/DE/Infothek/Anschriften_Links/anschriften_links-node.html.

 

Ret til dataportabilitet

Du har ret til at få data som vi har behandlet på baggrund af dit samtykke eller som led i udførelsen af en kontrakt leveret til dig selv eller en tredjepart i et almindeligt anvendt, maskinlæsbart format. Hvis du har behov for at data bliver overført direkte til en anden ansvarlig part, gøres det kun i det omfang det er teknisk muligt.

SSL- eller TLS-kryptering

Dette site anvender SSL- eller TLS-kryptering af hensyn til sikkerheden samt for at beskytte overførsler af fortroligt materiale, såsom de forespørgsler du sender til os som webstedets operatør. Du kan se at din forbindelse er krypteret ved at browserens adresselinje skifter fra "http://" til "https://" og hængelåsikonet vises i browserens adressebjælke.

Hvis SSL- eller TLS-kryptering aktiveres, kan de data du overfører til os ikke læses af tredjeparter.

Infomation, blokering, sletning

I det omfang lovgivningen i øvrigt tillader det. har du til enhver tid ret til uden beregning at få udleveret oplysninger om alle persondata der opbevares såvel som deres oprindelse, deres modtager og formålet med at de blev behandlet. Du har også ret til at få disse data rettet, blokeret eller slettet. Du kan til enhver tid kontakte os på adressen i vores juridiske meddelelse hvis du har yderligere spørgsmål angående persondata.

Forbud mod reklame-e-mails

Vi forbyder hermed udtrykkeligt anvendelse af kontaktdata offentliggjort i forbindelse med påkrævede juridiske meddelelser på webstedet til at sende reklame- og informationsmateriale som modtageren ikke udtrykkeligt har anmodet om. Webstedets operatør forbeholder sig retten til at anlægge retssag i tilfælde af at der modtages reklamemateriale såsom e-mailspam.

3. Databeskyttelsesansvarlig

Lovmæssig databeskyttelsesansvarlig

Vi har udpeget en databeskyttelsesansvarlig for vores virksomhed.

Dr. Martin Wörner
Industriegebiet Süd
63924 Kleinheubach

Telefon: 09371 940 0
Email: service@foodforplanet.de

 

 

4. Indsamling af data på vores websted

Cookies

Nogle af vores websider anvender cookies. Cookies skader ikke din computer, og indeholder ikke virus. Cookies er med til at gøre vores websted mere brugervenligt, effektivt og sikkert. Cookies er små tekstfiler som gemmes på din computer af din browser.

De fleste af de cookies vi anvender er såkaldte "sessionscookies". De slettes automatisk efter dit besøg. Andre cookies forbliver i hukommelsen på din enhed indtil du sletter dem. Disse cookies gør det muligt at genkende din browser næste gang du besøger sitet.

Du kan indstille din browser til at informere dig om anvendelse af cookies, så du kan afgøre om du vil acceptere eller afvise hver enkelt cookie. Alternativt kan du indstille din browser til automatisk at acceptere cookies under nærmere angivne omstændigheder, eller til altid at afvise dem, eller til at slette cookies automatisk når du lukker din browser. Hvis du deaktiverer cookies, kan det begrænse funktionaliteten af dette website.

Cookies som er nødvendige for at muliggøre elektronisk kommunikation eller levere visse funktioner du ønsker at benytte (såsom indkøbsvognen) gemmes i henhold til artikel 6 stykke 1, litra f i Persondataforordningen. Webstedets operatør har en legitim interesse i at gemme cookies for at sikre en optimeret tjeneste fri for tekniske fejl. Hvi der også gemmes andre cookies (såsom cookies som har til formål at analysere din browseradfærd) omtales de særskilt i denne fortrolighedspolitik.

Serverlogfiler

Webstedets udbyder indsamler og gemmer automatisk oplysninger som din browser automatisk sender til os i "serverlogfiler". Disse er:

  • Browsertype og -version
  • Anvendt operativsystem
  • Webadresse på 'referer'
  • Hostnavn på den computer som tilgår webstedet
  • Tidspunkt for serveranmodningen
  • IP-adresse

Disse data bliver ikke kombineret med data fra andre kilder.

Basis for denne databehandling er artikel 6 (1) (b) i Persondataforordningen, som tillader behandling af en kontrakt som tillader behandling af data i forbindelse med opfyldelse af en kontrakt eller forud for indgåelse af en kontrakt.

Kontaktformular

Hvis du sender os spørgsmål via kontaktformularen, samler vi de data du har angivet på formularen, herunder de kontaktoplysninger du oplyser, med henblik på at besvare dine spørgsmål og eventuelle opfølgende spørgsmål. Vi deler ikke disse oplysninger uden din tilladelse.

Derfor behandler vi kun eventuelle data du angiver på kontaktformularen med dit samtykke jævnfør artikel 6 (1)(a) i Persondataforordningen. Du kan tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Det er tilstrækkeligt med en uformel e-mail med anmodning herom. Data behandlet inden vi modtog din anmodning kan stadig behandles.

Vi opbevarer de data du oplyser i kontaktformularen indtil de anmoder om at de bliver slettet, tilbagekalder dit samtykke til at de bliver opbevaret eller formålet med opbevaringen ikke længere er relevant (f.eks. når din forespørgsel er løst). Eventuelle obligatoriske lovbestemmelser, især dem som angår obligatoriske dataopbevaringsperioder, forbliver upåvirkede af denne bestemmelse.

Behandling af data (kunde- og kontraktdata)

Vi indsamler, behandler og anvender kun persondata i det omfang det er nødvendigt for at etablere eller modificere juridiske forhold til os (masterdata). Det gøres på basis af artikel 6 (1) (b) i Persondataforordningen, som tillader behandling af en kontrakt som tillader behandling af data i forbindelse med opfyldelse af en kontrakt eller forud for indgåelse af en kontrakt. Vi indsamler, behandler og anvender kun dine persondata når du tilgår vores websted (anvendelsesdata) i det omfang det er nødvendigt for at gøre det muligt for dig at tilgå vores tjeneste eller for at kunne fakturere dig for samme.

Indsamlede kundedata skal slettes efter gennemførelse afbestillingen eller afslutningen på kundeforholdet. Lovmæssige opbevaringsperioder påvirkes ikke.

5. Sociale medier

Plugins til Facebook ("synes godt om"- og "del"-knapper)

Vores websted indeholder plugins til det socialke netværk Facebook, Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, USA. Faceblook-plugins kan genkendes på Facebook-logoet eller "synes godt om"-knappen på vores site. Du kan se en oversigt over Facebook-plugins her: https://developers.facebook.com/docs/plugins/.

Når du besøger vores websted oprettes der en cirekte forbindelse mellem din browser og Facebooks server via pluginnet. Det gør Facebook i stand til at modtage oplysninger om at du har besøgt vores site fra din ip-adresse. Hvis du klikker på Facebooks "synes godt om"-knap imens du er logget på din Facebook-konto, kan du tilknytte indholdet af vores websted til don Facebook-profil. Dette gør Facebook i stand til at associere besøg på vores websted med din brugeronto. Bemærk at vi som operatør af webstedet ikke har nogen viden om ndholdet af de data som sendes til Facebook, eller hvordan Facebook anvender disse data. Hvis du vil vide mere, kan du læse Facebooks fortrolighedspolitik på https://de-de.facebook.com/policy.php.

Hvis du ikke ønsker at Facebook skal associere dit besøg på vores websted med din Facebook-konto, bedes du logge ud af din Facebook-konto.

Twitter-plugin

Visse funktioner fra tjenesten Twitter er integreret i vores websted og app. Disse funktioner leveres af Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA. Når du bruger Twitter og funktionen "retweet", tilsluttes de websteder du besøger til Twitter, og offentliggøres for andre brugere. Når det sker, overføres data til Twitter. Vi vil gerne påpege at vi som udbyder af disse websider ikke har kendskab til indholdet af de data der overføres, eller hvordan de anvendes af Twitter. Hvis du vil vide mere om Twitters fortrolighedspolitik, kan du gå yil https://twitter.com/privacy.

Dine privatlivssindstillinger hos Twitter kan ændres under dine kontoindstillinger på https://twitter.com/account/settings.

Google+-plugin

Vores sider anvender funktioner fra Google+. De bestyres af Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Indsamling og udlevering af oplysninger: Med knappen Google +1 kan du offentliggøre oplysninger i hele verden. Med Google+-knappen kan du og andre brugere modtage tilpasset materiale fra Google og vore partnere. Google gemmer både den oplysning at du har trykket på +1 ud for bestemt materiale og oplysninger om den side du fik vist da du trykkede på +1. Dit +1 kan vises sammen med dit profilnavn og -billede i Google-tjenester, for eksempel i søgeresultater eller i din Google-progil eller på andre steder på websteder og i internetreklamer.

Google registrerer oplysninger om dine +1-aktiviteter for at forbedre Googles tjenester for dig selv og andre. For at benytte +1-knappen skal du have en globalt synlig, offentlig Google-profil der som minimum indeholder det valgte profilnavn. Dette navn anvendes af alle Google-tjenester. I visse tilfælde kan det også erstatte et andet navn som du har anvendt til at dele materiale via din Google-konto. Identiteten af din Google-profil kan vises til brugere som kender din mailadresse eller andre oplysninger som er personhenførbare til dig.

Anvendelse af indsamlede data: Ud over de ovenfor anførte formål anvendes de oplysninger du angiver i overensstemmelse med Googles gældende databeskyttelsespolitik. Google kan offentliggøre resuméstatistikker om brugeres +1-aktivitet ekker dele dem med brugere og partnere såsom udgivere, annoncører eller affiliate-websteder.

Pinterest-plugin

Vores websted indeholder funktioner fra det sociale netværk Pinterest, som bestyres af Pinterest Inc., 635 High Street, Palo Alto, CA, 94301, USA.

Når du besøger en side som indeholder det sociale plugin for Pinterest, opretter din browser en direkte forbindelse til Pinterests servere. Pluginnet overfører disse data til Pinterests servere i USA. Disse logdata kan omfatte din ip-adresse, adresserne på de websteder du har besøgt, hvilket også omfatter Pinterestfunktioner, browsertype og -indstillinger, data og tid for forespørgslen, hvordan du anvender Pinterest og cookies.

Flere oplysninger om formål, omfang og Pinterests behandling og anvendelse af data,såvel som dine rettigheder og muligheder for at beskytte dine personlige oplysninger kan findes i Pinterests fortrolighedserklæringer: https://about.pinterest.com/de/privacy-policy.

 

6. Analyse og reklamer

Google Analytics

Dette website anvender webanalysetjenesten Google Analytics. De bestyres af Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Google Analytics anvender såkaldte "cookies". Det er tekstfiler som gemmes på din computer og muliggør analyse af hvordan websitet anvendes af dig. De oplysninger som genereres af cookien om din anvendelse af websitet overføres normalt til en Google-server i USA og gemmes her.

Cookies fra Google Analytics gemmes i henhold til artikel 6 (1) (f) i Persondataforordningen. Websitets operatør har en legitim interesse i at analysere brugeradfærd for at optimere websitet som dennes annoncering.

IP-anonymisering

Vi har aktiveret funktionen "ip-anonymisering" på dette website. Din ip-adresse forkortes af Google indenfor den Europæiske Union eller andre medlemslande af det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde inden den overføres til USA. Kun i exceptionelle tilfælde sendes den komplette ip-adresse til en Google-server i USA og forkortes dér. Google anvender disse oplysninger på vegne af operatøren af dette websted for at evaluere din anvendelse af webstedet, for at kompilere rapporter om aktivitet på webstedet og for at levere andre tjenester angående aktivitet på webstedet og internetforbrug for webstedets leverandør. IP-adressen som overføres af din browser som en del af Google Analytics bliver ikke blandet med andre data som Google er indehaver af.

Browser-plugin

Du kan forhindre at disse cookies bliver gemt ved at vælge de passende indstillinger i din browser. Imidlertid skal vi påpege at hvis du gør det, kan det betyde at du ikke kan udnytte den fulde funktionalitet af webstedet. Du kan også forhindre at data genereret af cookies om din anvendelse af webstedet (inklusiv din ip-adresse) bliver videregivet til Google, og behandlet af samme, ved at downloade og installere det browserplugin som er tilgængeligt via følgende link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

Indsigelse mod indsamling af data

Du kan forhindre at Google Analytics indsamler dine data ved at klikke på følgende link. Der bliver gemt en fravalgscookie som forhindrer at dine data indsamles ved fremtidige besøg på dette site: Disable Google Analytics.

Hvis du vil vide mere om hvordan Google Analytics håndterer brugerdata, kan du se Googles fortrolighedspolitik: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=en.

 

 

Outsourcet databehandling

Vi har indgået an aftale med Google om at outsource vores databehandling og fuldt gennemføre de strenge krav fra de tyske databeskyttelsesmyndigheder ved anvendelse af Google Analytics.

Indsamling af demografiske data i Google Analytics

Dette website anvender de demografiske funktioner fra Google Analytics. Dette gør det muligt at generere rapporter som indeholder udsagn om alder, og køn på besøgende på webstedet samt disses interesser. Disse data stammer fra interesse-baserede reklamer fra Google og tredjeparters besøgsdata. Disse indsamlede data kan ikke henføres til en bestemt person. Du kan til enhver tid deaktivere denne funktion ved at tilpasse reklameindstillingerne i din Googlekonto, eller du kan forbyde Google Analytics at indsamle dine data som beskrevet i afsnittet "nægtelse af dataindsamling".

Google Analytics Remarketing

Vores website anvender funktioner fra Google Analytics Remarketing kombineret med funktionaliteter på tværs af enheder fra Google AdWords og DoubleClick. Denne tjeneste leveres af Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Denne funktion gør det muligt at tilknytte målgrupper for markedsføring oprettet med Google Analytics Remarketing til funktionaliteter på tværs af enheder fra Google AdWords og Google DoubleClick. Det gør det muligt at viser reklamer baseret på dine personlige interesser som er identificeret på baggrund ad in tidligere anvendelse og browseradfærd på én enhed (f.eks. din mobiltelefon) på andre enheder (såsom en tablet eller computer).

Når du har givet dit samtykke, tilknytter Google din web- og app-browsinghistorik til din Google-konto med dette formål. På den måde kan alle enheder der logger ind på din Googlekonto bruge de samme personliggjorte reklamemeddelelser.

For at understøtte denne funktion indhenter Google Analytics identiteter som er identificeret via Google på brugere som er midlertidigt tilknyttet dine Google Analytics-data for at definere og oprette målgrupper til reklamer på tværs af enheder.

Du kan permanent fravælge markedsføring/målretning på tværs af enheder ved at slå personliggjorte reklamer fra i din Google-konto ved at følge dette link: https://www.google.com/settings/ads/onweb/.

Sammensætningen af data indsamlet i data i din Google-konto er udelukkende baseret på dit samtykke, som du kan give og tilbagekalde fra Google i henhold til artikel 6 (1) (a) i Persondataforordningen. Ved dataindsamlinger som ikke er sammenflettet med din Google-konto (for eksempel fordi du ikke har en Google-konto eller har gjort indsigelse mod fletningen) er dataindsamlingen baseret på artikel 6 (1) (f) i Persondataforordningen. Websitets operatør har en legitim interesse i at analysere anonyme brugeres adfærd til reklameformål.

For at se flere oplysninger og læse Googles fortrolighedspolitik kan du gå til: https://www.google.com/policies/technologies/ads/.

7. Nyhedsbrev

Nyhedsbrevsdata

Hvis du vil modtage vores nyhedsbrev, har vi behov for en gyldig mailadresse såvel som oplysninger der giver os mulighed for at bekræfte at du er indehaveren af den angivne mailadresse, og at du accepterer at modtage nyhedsbrevet. Ingen yderligere data indsamles, eller de indsamles kun på frivillig basis. Vi bruger kun disse data til at sende de anmodede oplysninger, og giver dem ikke videre til tredjeparter.

Derfor behandler vi kun eventuelle data du angiver på kontaktformularen med dit samtykke jævnfør artikel 6 (1) (a) i Persondataforordningen. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykke til opbevaring af dine data og mailadresser såvel som deres anvendelse til at sende nyhedsbrevet. For eksempel med linket "afmeld" i nyhedsbrevet. Data behandlet inden vi modtog din anmodning kan stadig behandles.

De data du oplyste da du tilmeldte dig nyhedsbrevet anvendes til at udsende nyhedsbrevet indtil du opsiger dit abonnement og data til den tid slettes. Data som vi har gemt til andre formål (f.eks. mailadresser til medlemsområdet) påvirkes ikke heraf.

CleverReach

Webstedet anvender CleverReach til at sende nyhedsbreve. Det leveres af CleverReach GmbH & Co. KG, Mühlenstr. 43, 26180 Rastede, Tyskland. CleverReach er en tjeneste som analyserer og organiserer udsendelse af nyhedsbreve. De data du oplyser for at tilmelde dig vores nyhedsbrev (f.eks. din mailadresse) opbevares på CleverReachs servere i Tyskland.

Ved at sende nyhedsbreve med CleverReach kan vi analysere modtagernes adfærd. Blandt andet kan vi finde ud af hvor mange modtagere der har åbnet e-mail med nyhedsbrevet og hvor ofte der bliver klikket på forskellige links i nyhedsbrevet. Ved hjælp af konverteringssporing kan vi også analysere hvorvidt en nærmere defineret handling (såsom køb af et produkt på vores websted) finder sted efter at der blev klikket på et link i nyhedsbrevet. Hvis du vil vide mere om hvordan CleverReach analyserer data, kan du besøge https://www.cleverreach.com/de/funktionen/reporting-und-tracking/.

Databehandling er baseret på 6 (1) (a) i Persondataforordningen. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde nyhedsbrevet. Data behandlet inden vi modtog din anmodning kan stadig behandles.

Hvis du ikke ønsker at din anvendelse af nyhedsbrevet skal analyseres med CleverReach, skal du afmelde nyhedsbrevet. Vi inkluderer et link i hvert nyhedsbrev vi sender til dette formål. Du kan også afmelde nyhedsbrevet direkte på webstedet.

De data du oplyste da du tilmeldte dig nyhedsbrevet anvendes til at udsende nyhedsbrevet indtil du opsiger dit abonnement og data til den tid slettes fra vores og CleverReachs servere. Data som vi har gemt til andre formål (f.eks. mailadresser til medlemsområdet) påvirkes ikke heraf.

Du kan lære mere om CleverReachs fortrolighedspolitik på https://www.cleverreach.com/de/datenschutz/.

Udførelse af en outsourcet databehandlingskontrakt

Vi har indgået an aftale med Google om at outsource vores databehandling og fuldt ud gennemføre de strenge krav fra de tyske databeskyttelsesmyndigheder ved anvendelse af CleverReach.

8. Plugins og redskaber

YouTube

Vores websted anvender plugins fra YouTube, som drives af Google. Sidernes operatør er YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA.

Hvis du besøger én af vores sider som indeholder et YouTube-plugin oprettes en forbindelse til YouTubes servere. Her bliver YouTube-serveren informeret om hvile af vores sider du har besøgt.

Hvis du er logget på din YouTube-konto kan du tilknytte din browseradfærd direkte til din personlige profil. Du kan forhindre dette ved at logge af din YouTube-konto.

YouTube anvendes til at gøre vores website mere attraktivt. Dette udgør en legitim interesse i henhold til artikel 6 (1) (f) i Persondataforordningen.

Yderligere oplysninger om håndtering af brugerdata kan findes i YouTubes erklæring om databeskyttelse under https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Google Web Fonts

For at vise skrifttyper ensartet anvender denne side webskrifttyper leveret af Google. Når du åbner en side, indlæser din browser de påkrævede webskrifttyper i browsercachen for at kunne vise tekst og skrifttyper korrekt.

Når du kalder en side på vores websted som indeholder et socialt plugin, opretter din browser direkte forbindelse til Googles servere. Google bliver verded klar over at vores webside blev tilgået via din ip-adresse. Google Web Fonts anvendes for at vores websted ser ensartet og attraktivt us. Dette udgør en legitim interesse i henhold til artikel 6 (1) (f) i Persondataforordningen.

Hvis din browser ikke understøtter webskrifttyper, anvender din computer en standardskrifttype.

Du kan finde flere oplysninger om håndtering af brugerdata i https://developers.google.com/fonts/faq og i Googles fortrolighedspolitik på https://www.google.com/policies/privacy/.

 

 

9. Udbydere af betalingstjenester

PayPal

Vores website accepterer betaling via PayPal. Udbyderen af denne tjeneste er PayPal (Europe) S.à.r.l & Cie, S.C.A. (22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg.

Hvis du vælger betaling via PayPal, bliver de betalingsdata du angiver leveret til PayPal på basis af artikel 6 (1) (a) (Samtykke) og artikel 6 (1) (b) i Persondataforordningen (behandling til kontraktformål). Du har til enhver tid mulighed for at trække dit samtykke tilbage med fremadrettet virkning. Det påvirker ikke behandlingen af tidligere indsamlede data.

 

Josera Hund
Josera Kat
 
<